Niños consentidos ??


AAayyyy i que fem les que tenim la "sort" de treballar??!!
Mal si et qeudes en casa cuidant del teu fill i pitjor si treballes fora de casa i el deixes en altres mans.

Total les mares de hui en día també pareix que som les pitjors mares de l'història segons els experts.
Apenes podem estar unes hores al día amb ells, cuan ens donem conter li han dit a altra persona una paraula nova per conter de dirtela a tú... o han aprés a a menjar soles i tú ni ho sabíes.

ESto" señores" es el que es diu conciliación familiar.
Treballar i deixarte en casa a un petotet de uns mesos i cuan et dones conter ja es un xiquet, i tú fas el mateix horari de "merda" que sempre.
I t'haurás de perdre el fí de curs, i les eixides de la guarde, deixarlo a les 9 i arreplegarlo a les 5, o que t'el arreplegue  algú... i les actuacions del cole, i cuan va Jacobo a donar-los pinturetes al cole ,  tindrás que fer de "tripas corazón" cuan vinga la gran setmana blanca, que a vorer que fas amb el nano sense cole i tú treballant. Per no nomenar les vacances de tres mesos de l'escola.NO es que no vullga que no tinga vacances. SInó que deixen de comparar i creuer que si es podía abans es pot ara. NO ARA NO ES POT.

Però, no pasa res, després ens diuen també que cada dona deuria parir per lo menos 2'50 xiquets. Si sí, dos xiquets i mig segons estadístiques.  Però si en tinc un altre em quede sense feinaaaaa!!!!! com li done de menjar!!!!! com pague els rebuts!!!!!

AAAAAhhh que abans menjaven 6 o 7 en les cases?? si, segur, però tenien les hipoteques desorbitades que tenim ara?? necessitaven el cotxe per anar a fer feina com ara??  tenien que pagar la gasolina com si fora or com fem ara??

I després cuan ens veuen comprant menjar preparat diuen que si, que males mares som que no sabem cuinar siquiera.
NO senyora si em pose, li faig un puxero que pega un tró, pero cuan jo pose un peu en casa , només tinc hora i mitja abans de tornar a la feina. Per supost fora de casa. La de dins ,ahí es queda ... posiblement no tinga els cristalls més nets de Ontinyent, PER CONTER Al meu fill que no li falten jocs, besades i abraçades dels seus pares.

Eixa hora i mitja que tinc la pase amb la meva família, la pase vivint perqué cuan arribe a casa molt díes el meu fill está dormint. I m'he perdut, gràcies a al conciliación laboral hores de la seua meravellosa riseta dolça.

EH tú!!! encar a tens ous de dir-me mala mare??!!! qué 'mhas dit????? mecaguedenyaquesivaigahí....!!!!!!

4 comentarios:

 1. No, no, el problema es que todo tiene que recaer en las madres, no, tanto madres como padres tienen la misma responsabilidad. Por otro lado, están las medidas de conciliación que no concilian nada, solo quieren que los padres sigan trabajando como si no hubiera pasado nada y eso no puede ser.
  Yo estoy de acuerdo con lo que dice él pero eso no quiere decir que debas quedarte en casa cuidando de tus hijos pero sí el tiempo que tengas que sea tiempo de calidad, que no se intente compensar el poco tiempo con regalos para poder estar tranquilos. O al menos yo lo entiendo así.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Lo peor sabes que es? que cuando te conviertes en responsable de alguien, sea un menor o una persona mayor, de repente estás excluido de todo. Sobretodo de vida social, porque te conviertes en una exclava tanto dentro de casa como en el trabajo.

   Pero claro, esto sólo lo ve la gente en la msima situaciíon.
   Gracias por comentar, es un tema un pcoo sin salida en estos momentos pero no hay que perder la esperanza!!

   Eliminar
 2. PREMIO!!! :D
  http://instantesquesecruzaneneltiempo.blogspot.com.es/2012/09/13-y-14-premio_6.html

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. si es que ya se yo que cuando me cabreoooo jajaajjaajja muchas gracias ahora me pasoo!!!!

   Eliminar

me encantará saber tu opinión...